ESN - Introduction week

Första veckan här i Groningen var hektisk främst på grund av Erasmus Student Networks introduktionsvecka för alla internationella studerande. Till introduktionsveckan deltog inte bara utbytesstuderande utan också alla internationella studerande som gör sin kandidat eller magister helt och hållet i Groningen. 2800 internationella studerande varav mellan 1500-2000 deltog i introduktionsveckan. Jag vet, helt sjuka mängder. I Åbo är vi inte riktigt så många och definitivt lockar inte Åbo Akademi internationella studerande att göra hela utbildningen i Åbo.

On: Pre ESN introduction week party
Fre: ESN introduction party (Dinner, Pub Crawl + jatkon)
Lö: Sports day + Comedy night
Sö: Culture day + Around the World party 
Må: Band night
Ti: Movie night
On: Dutch party


Rooftop dinnerparty

 Pubcrawl

Karaoke på jatkojenjatkot

Comedy night

Under Sports day fick man bekanta sig med alla sporter som erbjuds av ACLO (universitetets egna sport center. Det finns 50 sportklubber, allt från pardans, squash, golf, fencing, handboll till kickboxning. Något för allt med andra ord. Kommer att delta i en kurs för showmusikaldans och TRX, så ivrig.

Nordborna innan Around the World party

På kulturdagen fanns det mycket blandade alternativ, men vi valde att höra om mänskliga rättigheter och politiska systemet i Nederländerna. Around the World party gick ut på att klä ut sig utmärkande för sitt eget land. Dutch party i sin tur innebär att klä sig i Kings Day anda (=läs i orange och nederländska flaggan)





 Vi har ingen aning vem han till höger är och det finns 9 bilder med han med:D


Kommentarer