God Jul

Sitter på flygfältet och väntar på att få boarda planet. Planet hade inte kunnat lyfta från Amsterdam pga dimma och just nu är den sen 2h, vi får hoppas det håller. En vecka hemma för julfirandet är över. Det var lite stress med hot om tågstrejk dagen före dopparedan, men resultera i att jag hade mycket tid på flygfältet att uppdatera er med allt jag inte hunnit med. 4 inlägg på en dag liksom :D

Det var en härlig vecka hemma som gick alltför fort, men hann spendera mycket tid med nära och kära. Vad man uppskattar allt mera då man varit en längre tid borta. Förstås saknades Pontus, som sku ha gjort julen komplett.





 Kändes lite konstigt att åka tillbaka idag, men har ju nyår att vänta på genast. Känns så konstigt att åka tillbaka för bara en månad och bara tenter och uppsatser som väntar. Samtidigt var jag inte redo att säga hejdå till alla och allt innan jul. 

Åbo är bara så fin. Skall bli härligt att flytta tillbaka och uppskatta staden på ett helt annat sätt igen, men först väntar utbyte och Japan :)))


Kommentarer