NYE 2017

Som jag redan sade i förra inlägget blev det knappt bilder alls från nyåret, men tänkte ändå berätta vad vi hittade på!

Började dagen med länk och efter dusch och ansiktsmask hoppade vi i Julias bil för att storhandla inför kvällen.  Efteråt blev vi alla tjejer sugna på att kolla in rean i stan och det blev jakt efter allt bling. Jag hade som tur redan min glitterklänning från förra året med från Finland.

Senare samlades vi i Anetas och Cecilias rum för att sminka och lyssna på musik tillsammans. Fran, enda killen påväg ut med oss, lyckades spendera hela den tiden vi lagade oss på att fixa sin frisyr :D så inga problem för honom att fira nyår med bara tjejer, då allt ska fixas i detalj för snygga tjejer i baren :D

Till middag blev det ugnspotatis, biff och grönsaker i ugnen. Efter middagen flyttade vi borden och gjorde köket till en dansgolv. Efter shottar och dans blev det suprise suprise (hur kan man skriva order fel två ggr:D supa have vi ju nog..) bråttom ut till gården. Ute beundrade vi raketer och vid tolvslaget räknade vi ner från tolv och åt en vindruva vid varje siffra. En tradition från Spanien/Italien och minns ju förstås inte orsaken bakom traditionen längre. Det är kul att fira högtider här med alla då alla har sina egna traiditoner och man får ta del av dem :)
Vårt försök: 2017 
Fulla och glada nordbor :)

HUR skrämmande kan man se ut! :DDDD
Snabbt efter tolvslaget skyndade vi oss till centrum med våra cyklar. Cyklar och fylla är inte gjorda för varandra och vi fick en skräckslagen början då en av Idas studiekompisar kraschade med cykeln och ambulansen måste ringas. Som tur var inget brutet men med hennes fylla var det bättre att gå till sjukhuset för check up. Vi andra fortsatte till centrum och fick fiilisen snabbt tillbaka.

En väldigt lyckad kväll och mycket annorlunda kväll till tidigare åren och det var inte så illa att vara ute i baren på nyår, i alla fall då man var här i Groningen. 

Kommentarer