Färre på besök

Hejsan!
Här har nya perioden dragit igång och kurserna verkar igen en gång intressanta. Skönt med lite mindre stress, men försöker jobba hårt från dag 1 så inte stressen kickar in alltför hårt de kommande veckorna.

Efter sista tenten förra veckan åkte jag rakt till tågstationen och mötte upp Färre i Amsterdam. Det blev en ordentlig biff och ett glas rött den kvällen för att fira!
Billigaste hotellet vi hittade hade ändå god morgonmål! :)
På fredag steg vi upp relativt tidigt eftersom vi hade en tid att passa i Madame Tussauds och herregud vad vi fotande. Var lite skeptiskt innan om pengarna var värt för att stirra på några vaxdockor, men det var superkul! Tror jag måste göra eget inlägg med alla 1057 bilder därifrån.



Vyerna från Madame Tussauds; vaxdockorna kommer i ett eget inlägg :)
Sen blev det shopping, lunch och sightseeing. 13km till fots var saldot efter att vi otroligt trötta satte oss på tåget tillbaka till Groningen. Ni kan tänka er vi inte var så glada då vi måste stå halva resan pga fredagsrusning (de har inga bokade sittplatser..) Väl hemma satte vi oss uppe på min loft, åt varsin spacebrownie och myste framför en film. Lite varierande effekter av brownien men slutade med att nukkumatti kom tidigt och ingendera såg hela filmen.



Tvingande Färre att posera framför typ varenda en kanal :D men man har aldrig för många kanalbilder!


Det blev en hel del sötsaker under helgen :))
Lördagen var också mycket seg, men ätandet fortsatte. Vi hade inte fått nog av våfflor och nutellakex och besökte pannkaksbåten med ett gäng. Lite mer shopping och kanalbilder, förrän det blev tortilla och att samla krafter inför kvällen.


Förfest i ett av kökena kickade igång kvällen som vanligt och vi finska brudar bjöd på turkisk peppar shottar förstås. Drickaspelet gjorde sitt och vi lyckades vingla oss till stan cyklandes, trots att mängden cyklar var betydligt mindre än festdeltagarna. Det blev en riiktig maratonkväll med besök i en shotbar, 2 dansbarer och en karaokebar. Flera typiska holländska (eller icke-finska snarare) specialitäter testades; lite starkare cigaretter, YOLO shot, luftgas i baren och sist men inte minst belgiska franskisar. En av de bättre kvällarna här; vilket kan också bero på att man har blivit gammal och inte har tid att festa :D

Hon vann på barens spelmaskin, mera shots för folket!

Snygg WC selfie kl. 2.30.
Söndagen var designerad för Primark och efter timmar där blev det burgare på stan. Kvällen avslutades med the Notebook. Färre hade inte sett filmen tidigare (hur är det möjligt?!?) och ändå var det jag som bölade i slutet och inte hon..
Förstås måste bitterballen introduceras till Färre :)
På måndag morgon var det dags att säga adjö och vakna till vardagen och en ny period ;(

Kommentarer